Tips

Har fått lite tips från Therese, och kom då på en idé om att göra ett inlägg och be om tips!

Ni som har barn - var det något ni inte tänkte på innan ni fick barn/medan ni var gravida? Något ni hade velat veta eller önskar att ni tänkt på kring förlossningen, kring spädbarnstiden, kring amning, kring ... saker :)
Något ni vill tipsa om alltså?

Ni som är gravida, ni kanske har lärt er något eller hört något som ni tyckte var bra - dela med er!

Kom med massa tips om graviditet, förlossningar och bebisar :)
Sofie
2010-10-24 @ 19:00:43
URL: http://ibilderochord.blogg.se/

Det är så mysigt att se när den växer... =) Jag kan fortfarande använda mina vanliga byxor, men längtar tills jag inte kan göra det längre... =)



Din mage är ju hur fin som helst =)

Ylva
2010-10-24 @ 19:03:11
URL: http://lejisi.se

Gå efter dina känslor. Lyssna inte så mycket på vad barnmorskorna och barnskötarna säger till dig på BB. Ta det lugnt så kommer allt att gå bra. :D



SV: Nä män är inget att lita på alla gånger.

Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:
2010-10-24 @ 19:34:59
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

ja det är lite tråkigt, och vissa tycker man ska kommentera verenda jävla inlägg de skriver. man bara hmm. varför varje inlägg när man ska kommentera det man tycker är intressant.

Ida- mamma till Leo
2010-10-24 @ 19:51:01
URL: http://chicalinda.blogg.se/

okey, stockholm är stort, hehe ;D

Vi bor utanför stockholm

carrå - 19 år och mamma till Isabella
2010-10-24 @ 20:03:07
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Ja jätteskönt :)



Vad fint!. Jo något med sina barn är ju något man vill ha för de betyder ju så mycket :).



Tipset jag har är lyssna inte på de du ringer på förlossningen för de vill att du ska vänta hur länge som helst innan man åker in, skit i dem och åk in när du vill, för man själv vet alltid bäst. Annars försök att inte vara nervös, för alla förlossningar är unika och det är lättare att ta det som det komemr och inte lyssna för mycket på andra! :)

Therese med Clara
2010-10-24 @ 20:37:54
URL: http://kossanshandarbete.blogg.se/

gå in under kategorin tips på min blogg, längst ner har jag ett inlägg om bästa och sämsta köpen. Vet dock att alla har olika åsikter om vad som är bra och onödigt men så har du fått höra från en iaf =)



just det: en gångs skötunderlägg var riktigt bra i början eftersom dottern gärna kissade och bajsade så fort blöjan åkte av. Hjälpte oss att slippa tvätta skötbädden varje dag (för de överdragen i tyg rinner allt bara genom, de är bra nu när bajsen är fastare).



Kommer inte på fler tips på rak arm. Men försök att ha ett öppet sinne. Jag var helt förberedd på hur livet med bebis skulle bli, men sen kom bebis men en helt egen personlighet som inte riktigt hade samma planer som jag :P Man får ta det som det kommer helt enkelt!

Madeilene
2010-10-24 @ 20:38:29
URL: http://justmadde.blogg.se/

ja asså jag visste ganska mkt eftersom jag läst så mkt haha men de var ändå saker som jag önskade att jag fick veta.. bland annat att de tuttar sönder bröstet ganska fort men att de går över, önskade att jag visste om att de fanns en bröstvårtsnippel av plats som gör att bröstvårtan inte tar stryk samtidigt som ungen får mat utan problem :) de fick jag veta när han redan tuttat sönder mig och ammningen började gå fel :/ jag önskade också att jag visste att någon skulle säga hur ont man skulle ha av att sitta dagarna efter förlossningen och hur illa sekretet från underlivet luktar. Jag önskade också att jag visste att man kunde få hemmorojder och problem med att skita (hahaha) och jag önskade att jag visste att man kommer känna sitt barn snabbt så man slapp vara nervös över det (hur man ska veta när han är hungrig och så vidare.. det vet man fort hehe) sen hade de vart bra om man visste knepen man har nu för att få han somna och få han lugn och så vidare :) det tar tid innan man lär sig det, de små gyllene knepen haha :)



sen de klassiska, att man kommer sakna magen, att man bråkar lite mera än vanligt, att man blir mer rädd och blödig efter att lillen är ute och allt det haha :) men man njuter varje dag, det ska du veta :D hehe

Frida
2010-10-24 @ 20:39:36
URL: http://Familjensemla.blogspot.com

Stå på dig när det gäller förlossning och även andra smärtor, du är den ända som känner din egen kropp ingen annan. Lite, den som skriker högst får hjälp först. Det kommer att gå galant :) lycka till!

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3
2010-10-24 @ 20:45:12
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar;

Den är köpt på ICA MAXI ^^



Ang om ditt inlägg..

Mitt tips är att ta dom dagarna som dom kommer, ingen idé att planera hur du ska vara som förälder för att det blir aldrig som du har tänkt dig iaf :)

tex att du säger att du inte kommer börja med napp men ändå gör det..förstår du vad jag menar ? :)

Frida
2010-10-24 @ 21:02:51
URL: http://fritte.blogg.se/

Haha precis.. man får äta när man vill :D

Inte många som står å gör blåbärs paj vid 9 på kvällen heller, men ja gör nu ;) haha.

Är man sugen så är man :P

Johanna [s h o n a l i]
2010-10-24 @ 21:11:47
URL: http://shonali.blogg.se/

Vilken bra ide, hoppas du får många bra tips :)



sv. Tack :)

Liza |Gravid|
2010-10-25 @ 08:14:55
URL: http://lizagood.blogg.se/

De är skönt att de finns så mycke gravidbloggar tycker jag. Man får mycke tips och ideer!



:)

Sanna - Gravid i v.22
2010-10-25 @ 08:22:14
URL: http://saaanna.blogg.se/

Ja, det är väl som du säger... herregud man lär ju verkligen deppa ihop totalt efter jul annars haha! Undra hur många extra kilo vi kommer lägga på oss då. Ska bli spännande! ;)

Carro - Bf 23 feb
2010-10-25 @ 16:30:47
URL: http://carroscaroline.blogg.se/

åh vad bra att läsa om alla tipsen! :) hoppas folk fortsätter att fylla på! bra ide tina!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0