Hatar att läcka

God morgon på er alla! Imorse, precis som nästan varje morgon, vaknar jag blöt. Min BH är helt blöt eftersom brösten har läckt så mycket och jo - jag har amningsinlägg i BHn. Trots det är det alldeles blött. På nätterna sover jag på en handduk för att inte sängen ska bli blöt. Vi tvättar som galningar eftersom handdukar och BHar är helt mjölkiga efter en vanlig natt.

Det är sååå jobbigt tycker jag. Kommer det lugna ner sig? När lugnar det sig?

På dagarna funkar det ganska bra men på nätterna glider nog inläggen lite och eftersom det läcker så mycket ur brösten så blir allt blött rätt snabbt. Kanske det finns större amningsinlägg som fungerar bättre nattetid? Är det någon som vet något om det?

Sandra
2011-03-29 @ 08:49:21
URL: http://iamstarstruck.blogg.se/

Pumpa på kvällen! då äter hon inte lika mkt som hon gör om dagarna, det är därför det läcker. Brösten producerar ju lika mycket mjölk då som de gör om dagarna. :) Men som sagt, pumpa så blir det bättre. :)

Rosahjärtan- Mamma till TVÅ
2011-03-29 @ 08:51:19
URL: http://rosahjartans.blogg.se/

Jag satte i varsin Libresse Gooodnight när jag skulle bli av med mjölkproduktionen & det läckte floder nattetid =)

Liza - Mamma till Joline
2011-03-29 @ 08:54:45
URL: http://lizagood.blogg.se/

HaHa ja känner/kände igen de problemet. Vaknade alltid med en stor blöt fläck under bröstet. Grymt irriterande. De gick över av sig själv på mig men jag gjorde som du, sov på en handduk.

Jag va väldigt noga med att amma henne från bägge brösten på natten så spänningen i brösten försvinner och därav minskar läckandet.

Rosahjärtan- Mamma till TVÅ
2011-03-29 @ 08:57:57
URL: http://rosahjartans.blogg.se/

Om du fortfarande är intresserad av linnena så skicka din adress till min mail: [email protected], så skickar jag kontonummer & paket!

Alexandra
2011-03-29 @ 11:17:32
URL: http://vivantarettmirakel.blogg.se/

Jag har samma problem mina läcker oxå jättemycket.Jag brukar ha en gästhandduk innanför ngn så mjölken rinner på handduken istället :) men det e verkligen skit jobbigt

Therese- Mamma till Ameah
2011-03-29 @ 14:13:15
URL: http://mylifeinthai.se

Jag läckte också en jäkla massa i början! Men för två veckor sen minskade det. Jag antar att det har reglerats nu efter hur mycket Ameah behöver. Hoppas att det minskar för dig också snart.. INTE mysigt att vakna helt ner "mjölkad", haha!

Madeleine - Mamma till Lova
2011-03-29 @ 14:27:02
URL: http://madeleines.se

Jag läckte också massvis i början, jag gör nog det än men jag ger fasen i det, sover vidare och tvättar lakan ganska ofta istället haha :D Så tyvärr har jag inga tips, hoppas på att det stabiliserar sig snart för dig :) Kram

Maria- och lilla Alice
2011-03-29 @ 15:37:50
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/

samma här med. så jävla jobbigt! inatt sov jag utan bh.. galenskap jag vet, men alla var i tvätten efter en lat helg så fick lov att bli så. gick bra det med, men utan handduk i sängen överlever vi inte.

Anonym
2011-03-29 @ 23:56:08

Hej!Jag läcker också massor på natten!Jag har amningsinlägg och sen viker jag ihop en frotté tvättlapp(IKEA)och lägger utanpå inlägget..de har iallafall fungerat ganska bra för mig!Lycka till och hoppas du hittar ett sätt som funkar för dig också:)//jojo




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0