Söndag

2011-09-25

God morgon på er!

Idag tog jag en lång sovmorgon ända till strax efter 11 och det var fruktansvärt skönt. Igår var jag ute med min syster (som är som min bästa vän, vi har snarare en kompis-relation än en syskon-relation) och en del andra vänner. Vi började kvällen hemma hos Jessica tillsammans med Sofia och avslutade kvällen inne på Aveny på kungsgatan med en hög killkompisar. Vi dansade, snacka, tog någon öl och hade mysigt!

På natten när jag kom hem gick jag först ut med Oliver innan jag gick och la mig så det var skönt att få sova lite extra nu på morgonen. Minna hade sovit jättebra de första timmarna utan uppvak, men vaknade några gånger när Oliver var orolig på natten eftersom jag inte var hemma än. Han är ganska mammig så när jag är borta blir han lite orolig, trots att sambon finns där.

Igår var jag förresten och köpte nya skor till Minna så jag hoppas att vi ska få prova dom utomhus idag!
Tävlingen om biljetterna från underBARA Barn håller på ända till 00:00 - så imorgon, måndag, dras en vinnare! Fortsätt vara med och tävla om ni vill ha chansen att vinna 2 biljetter till mässan.

Postat av: Sandra - mamma till Levis

Härligt att höra att det blev en bra kväll!

2011-09-25 @ 17:20:48
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

Verkar varit en bra kväll :) Jag hade utgång igår med, oh så lyckat! Det är kul att få komma ut lite nån gång och bara få hänga med folk man tycker om :)

Kram

2011-09-25 @ 19:55:24
URL: http://idacarlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild