Lite update

Nämen hallå! Nu har det gått himla lång tid sen jag bloggade :)

Anledningen är för att igår hade vi en himla trevlig dag så det glömdes liksom bort och idag har haft ännu en underbar dag så tiden har inte riktigt funnits. Men nu sitter jag här och jag börjar med gårdagen. Det vi gjort idag får bli morgondagens inlägg när jag hunnit titta igenom bilderna och sådär!

I vilket fall som helst spenderade vi gårdagen tillsammans med Therese och Ameah. Jag hade med mig kameran och när jag satt med den i handen och var redo att ta några snygga bilder så inser jag att minneskortet satt kvar hemma i datorn, tyvärr.. Men Therese fotade lite så bilderna här under har hon tagit.
Vi gick till aspuddsparken och lekte, käkade lunch och tittade på djuren. Minna och Ameah gick runt på marken tillsammans och varje gång jag ser Minna och någon av hennes vänner gå runt helt själva slår det mig verkligen hur stora våra barn har blivit, hur fort tiden har gått och också vilken fantastiskt tid vi har framför oss ♥

Efter lite mys i parken gick vi till liljeholmen och sen vidare hem till Therese för ännu mera bus och middag. En helt fantastisk dag i fantastiskt sällskap!



johanna- snart 2 barns mamma <3
2012-03-15 @ 20:42:10
URL: http://oolssonxd.blogg.se/

gud så söta ungar =)

Maria mama2alice
2012-03-15 @ 21:07:40
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/

Underbara små tjejerna :)

I sommar hoppas jag på att Alice går bredvid :)

Johanna - Mamma, mode, skor
2012-03-15 @ 21:28:45
URL: http://johannabolmgren.se

Ser riktigt härligt ut :)

Mandy & River
2012-03-15 @ 23:06:43
URL: http://www.mandyys.devote.se

Ser härligt ut =)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0