Tisdag

2013-08-20
God kväll på er!

Nu är vardagen verkligen i full gång igen med allt vad det innebär. Det är jobbet och kvällmöten, styrelsemöten och företagsekonomi. Det är fullt upp och det finns alltid någonting att göra. Det är en massa nya inskolningar på jobbet och bland annat min gamla klasskompis från gymnasiet skolar in sitt barn på förskolan där jag jobbar så det känns kul! Då kommer jag får se henne ofta nu framöver :)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen för det är så äckligt varmt på något sätt. Det liksom klibbar sig på huden och det inte är inte alls trevligt.. Blir nog att sova med fläkten på inatt!

 
 
 

Nu "måste" vi visst köpa fler djur

2013-08-14
Idag kom Minna fram till mig och ställde lite krav. Hon har tidigare pratat om att hon vill att jag ska köpa en stor svart katt till henne och varje gång vi gått in på ICA de senaste dagarna tjatar hon om att vi måste köpa en katt eller att "du glömde katten!". Nu har dock listan på husdjur hon vill ha blivit lite längre. Så här sa hon;

"Mamma. Vi måste köpa en katt. En stor svart katt, en pojke. Och en kanin och ett koppel. Och ett marsvin!!"   / med vänliga hälsningar Minna

 

Huvudfoting

2013-08-12
Idag ritade Minna sin första huvudfoting! Hon ritade den på kylen och när jag bad henne rita en gubbe till ritade hon en på papper också som vi kan spara. Innan har hon mest ritat streck och cirklar men hon har pratat mycket om att hon ritar gubbar med ögon, näsa och mun men det har inte riktigt gått att se vad det är. Plötsligt nu så bara släppte det och det blev tydliga gubbar med ögon, näsa, mun, två armar och två ben! Heja Minna :)
 
 
 
 

Tillbaka till jobbet

2013-08-03
I torsdags rullade vardagen på som vanligt. Höstterminen har börjat och som vanligt att allt i full gång och det är massor som ska göras hela hösten. Det är kul att vara på jobbet men det är inte kul att jobba, om ni förstår vad jag menar. Det är så härligt att vara lediga och hemma tillsammans allihopa. Jag hade gärna varit ledig i minst 4 veckor till, hehe.

Men nu är allt igång och jobbet är som vanligt på heltid. Hoppas på att kunna gå ner lite i tid inom en snar framtid när Kim börjar jobba mer, men vi får se hur det blir. Minna börjar på föris på tisdag och ska gå tisdag, onsdag och torsdag första veckan men antagligen måndag - fredag veckan därpå. Det blir säkert skönt för henne med en 3-dagars vecka första veckan för att komma in i allting igen. Dock saknar hon föris jättemycket och pratar ofta om vilka hon ska leka med när hon kommer tillbaka!

 
Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild