Alcudia

2013-05-04
Igår fredagsmös vi på stranden och vid poolen en stund, sen tog vi bussen bort till Alcudia. Vi gick lite i den gamla staden bland alla de vackra byggnaderna i det fina vädret. Vi övade oss på vår spanska och barnen sa "Hola" och "Adios" till de vi passerade. Amanda fick lära sig beställa en exta varm cappuccino och jag råkade nog säga till en förbipasserande spanjor att min man är svart när han frågade mig varför mitt barn hade så mörkt hår när jag själv är blond.. Jag menade svarthårig men jag tror att budskapet gick fram.

Vi handlade lite i några små butiker längst med gatorna och åt varsin glass. På kvällen fortsatte vi med fredagsmyset och åt buffé här på hotellet. Efterrättsbuffén var det absolut bästa om du frågar mig!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild