Första simborgarmärket

2014-07-27
Idag bestämde vi oss för att åka till simhallen. Först åkte vi till nacka simhall som ligger bara 15 minuter bort men i entrén insåg vi att dom har sommarstängt på söndagar, så vi fick styra om till Gustavsbergs simhall istället, 45 minuter bort.. Tråkigt att åka men kul att komma fram! Vi simmade i några timmar och Minna knep den gröna baddaren genom att doppa öronen och hakan 5 gånger och bubbla under vattnet 5 gånger.Värme

2014-07-26
Det är alldeles för varmt! Fy sjutton vad vi svettas här hemma, vi orkar inte göra någonting. Jag började jobba i måndags så nu är terminen igång igen.

Igår klippte jag Minnas långa hår till en kort page vid axlarna. Mycket på grund av att det blir så varmt med långt hår, men hon önskade själv att jag skulle klippa henne kort. Hon passar fint i det men vägrar ställa upp på bild så det blir ingen bild idag :)

Sommarlov och Skansen

2014-07-11
Den här veckan började våra semestrar och Minnas sommarlov! Jag har ledig i 2 veckor så nu har jag bara 1 veckas semester kvar. Kim kommer jobba nästa veckan men går sen på semester i 2 veckor till.
 
Den här veckan var vi på Skansen jag, Minna och farfar. Det var en väldigt varm dag men vi drack mycket i solen och spatserade runt i lugnt tempo. Vi klappade getter och kor, red på en ponny och åkte karuseller. En lyckad dag!

 
 
 
Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild