Alla dessa historier

2014-05-03
Minna berättar hela tiden väldigt underhållande historier. Jag blir hela tiden förvånad över hennes till synes gränslösa fantasi och jag undrar hur hon kan hitta på så mycket historier hela tiden. Nästan oavsett vad vi pratar om så kommer det något. Ofta är det historier om vad hon har gjort när hon varit bebis, tex att hon har nuddat lava, träffat drakar, haft slagsmål med björnar, simmat ifrån krokodiler och hon hoppas från den ena spännande historien till den andra.
En del historier handlar om vad hon har gjort när hon var lika stor som jag, som hon ju förstås var förut. Då har hon ofta sett saker eller varit på olika platser och ofta har hon haft med mig som bebis och tagit hand om mig.

Allt har hon sett och allt har hon gjort och historierna verkar aldrig sluta komma!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild