Glad halloween

2014-10-31
Glad halloween från en leopard och en häxa!Förra helgens halloweenkalas

2014-10-29
Förra helgen hade vi ett lite tidigt halloweenkalas tillsammans med Minou. Barnen hade en övernattningskväll där de lekte, pysslade, åt läskig mat och klädde ut sig, såklart.
Skriva, skriva, skriva

2014-10-19
Minna övar jättemycket på att skriva och vill göra det ofta. Hon vill rita hela vår familj och skriva våra namn och hon vill skriva brev till de hon tycker om. Hon övar på alla bokstäverna och kan många själv, medan andra vill hon att man visar genom att först skriva så får hon skriva av.
Här är Minnas halloween-inbjudan till Minou!Roligt på jobbet

2014-10-19
I veckan agerade jag mekaniker och drog med ungarna på ett litet äventyr. Det är så roligt att göra saker som dessa, det piggar verkligen upp i höstmörkret att göra något lite roligt. Av fastighetsskötarna fick jag låna en liten elbil också!
Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild