Min fina syster

2010-12-03
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det är så jobbigt att blogga ordentligt från mobilen, som jag gör nu. Tänkte uppdatera lite snabbt ändå.

Igår gick jag till jobbet men gick direkt hem igen, vände i dörren kan man säga. Mådde inte helt bra och mina kollegor skickade hem mig. Då smsade jag min syster och bad henne komma och hålla mig sällskap och hon åkte på en gång och kom direkt! Jag blev så glad! Hon hade till och med en present med sig, ska visa den när jag sitter vid en dator. Sen följde hon med mig till min barnmorska som tog lite prover och det såg bra ut, däremot tyckte hon att jag borde dra ner på tempot och se över hur mycket jag jobbar egentligen...
Efter det hämtade min syster min hund på dagis, gjorde en äppelpaj, hjälpte till med middagen och fixade och donade.

Behöver jag säga att jag har världens bästa syster?
Postat av: Therese

Låter ganska mysigt att bli lite ompysslad :) Vila dig nu, lyssna på din BM.

2010-12-03 @ 09:11:33
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

Åh vad mysigt :) Men dra ner på tempot är rätt smart..

2010-12-03 @ 13:47:15
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Lotta

Klart man ställer upp för sin söta syster. Gravid och sjuk och allt. :)

Puss puss

2010-12-03 @ 14:06:52
Postat av: Hanna Z

Alltså egentligen vet jag inte om det är just gravidcravings, för jag kommer alltid i perioder och blir sugen på olika saker som jag totalt snöar in mig på, gravid eller ej liksom.

Jag önskar nästan jag hade blivit sugen på nåt konstigt, haha. Har hört om folk som blir sugna på typ varmkorv med kolasås liksom..Skönt att du mår bättre, och att proverna såg bra ut!

2010-12-03 @ 18:25:09
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild