Sparka igång dagen!

Nu har jag varit vaken i flera timmar men ändå inte kommit igång med dagen! Nu ska jag först gå ut med Oliver som ligger vid mina fötter och sover (han älskar sovmorgon!).

Sen är tanken att jag ska springa förbi ICA (måste ha halstabletter!)...
sen plugga lite...
sen tvätta...
sen åka till BM (kl. 13)...
sen köpa de sista julklapparna...
sen plugga lite mer...
sen plugga ännu mer!

Och sen hoppas jag att det är dags att laga middag och att min sambo kommer hem!

Börjar till råga på allt känna mig lite snorig och har fått en riktigt irriterande hosta! Känns som att något sitter fast i halsen och det går liksom inte över. Ska köpa halstabletter på ICA som sagt och hoppas det blir bättre med halsen.


På den här bilden är Oliver 1 år (nu är han 2, blir 3 i vår). Min sötnos!




Vad ska ni göra idag?

Hanna Z
2010-12-17 @ 09:14:18
URL: http://hannaz.se

Jaha då är jag med! Vi har inte pratat på mkt om det. Jag kommer vara hemma minst ett år nu iaf, sen kommer Jens göra så att han kanske tar ut en dag/veckan sen. Typ fredagar. Sen får vi se. Det kan man ju bestämma senare, men lite kommer vi nog spara!

Sanna - Gravid i v.30
2010-12-17 @ 10:10:54
URL: http://saaanna.blogg.se/

Sv: Tack för ditt svar! Men jaha, det kommer alltså en ny utbildning för förskollärare. Intressant. :) Kan man läsa om det någonstans, eller vart har du fått den informationen ifrån?

Jag har länge funderat på att bli just det, och inte barnskötare eftersom att som du säger, man får mer i lön, det är lättare att få jobb och man har som sagt även stöd av sin utbildning i arbetet.



Vi får se vart jag slutar, men jag börjar bli mer o mer säker på att det faktiskt är det jag vill bli. :) Vad gick du för utbildning förresten eftersom du även kan jobba med åk 1-3?

Therese
2010-12-17 @ 10:35:21
URL: http://strandbergaren.blogg.se/

Det är en komedi om typ en medelålders kvinna som inte kan få barn så hon skaffar sån där surrugatmamma och det blir massa problem och sånt. Den är faktiskt bra, den går på söndag kväll såg jag :)

Frida
2010-12-17 @ 10:36:34
URL: http://fritte.blogg.se/

aaa :D Finns mycket sött hos dom !:p Får nog beställa nåt nån dag hehe, för endel saker har ju som sagt ett helt okej pris. =)

Carolina
2010-12-17 @ 12:09:32
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/

Oj vilken fullspäckad dag :) själv blir de soffan. orkar ingenting. helt slut i kroppen. ska försöka skriva lite roligare inlägg idag :)

Jessica ♥ Gravid
2010-12-17 @ 12:16:19
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Ja usch, det är ingen höjdare och vara sjuk & gravid! Hoppas det blir bättre med halsen!

lotta
2010-12-17 @ 19:10:04

vilken sockersöt sockerbit till hund!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0