Fredagskvällen

2012-03-17

Igår hade vi en jättetrevlig kväll med ett inte så trevligt avslut!

Vi var ett gäng tjejer som träffades hemma hos Jasmin och åt en helt fantastisk 3 rätters middag som hon lagat åt oss, vilken kvinna! Vi träffades alltså utan våra barn (som hade det så bra hemma med papporna/mormödrar) och det är ju alltid lite speciellt. Vi drack vin och hade skittrevligt tillsammans och sen drog jag, Mimmie och Jasmin vidare ut på stan medan halva tjejgänget gick hem. Vi träffade ännu lite fler vänner ute och hela kvällen var så himla lyckad - tills jag tappade min mobiltelefon!

Själva telefonen skiter jag i men jag har så många bilder och videor på Minna som bara finns i telefonen och jag har dom inte sparade någon annan stans. Jag har smsat min mobil och skrivit att bilderna är ovärdeliga och bett om att personen som har telefonen snälla ska höra av sig, så nu finns det inget annat att göra än att vänta och hoppas. Chansen är väl nästan minimal men vi får se hur det går..

Så om någon försöker nå mig så går det alltså inte att göra det på mobilen av uppenbara skäl!

* Och du, Jasmin. Du, jag, Hasse. Onsdag innan lunch. Be there!


Postat av: frida

Låter som en trevlig tjej kväll :)

Tråkigt dock me telefonen :( E ju som du säger, e ju sakerna på den som man vill åt å inte själva telefonen =/ Håller tummarna för att du får tillbaka den.

2012-03-17 @ 13:12:09
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Emma

Härligt att ni fick en så lyckad kväll :) Förutom att telefonen försvann såklart! Vi ses på måndag strax innan 11, så får du det bekräftat här för säkerhets skull :)

2012-03-17 @ 15:03:03
URL: http://medmetta.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

Usch vad tråkigt med mobilen. Hoppas verkligen att du får tillbaka den. Man kan gå med på att förlora mycket, men bilder gör så ont i hjärtat :(

Kram

2012-03-17 @ 22:41:25
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Det var en fin kväll :) Ja bortsett från telefonen din :(

2012-03-20 @ 20:06:05
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild