Aquaria

2013-07-13
I veckan var vi på Aquaria med Minna för första gången tillsammans med farfar Roland. Stället är ju som ni vet rätt litet och man kommer igenom det ganska snabbt, men det var spännande och roligt att titta på fiskarna. Hon blev jätteglad när hon hittade "Nemo" i en tank och när hon fick se hajar på nära håll som hon pratat så mycket om. Minna pratar mycket om att hajar är farliga och att de kan komma och äta upp en, men jag vet faktiskt inte vart hon fått det ifrån..
Regnskogen var också spännande men det var väldigt läskigt när åskvädret satte igång. När det var lugnt i regnskogen sprang hon igenom den gång på gång. Efter besöket på Aquaria promenerade vi till nybrokajen, där Minna blev så trött att hon somnade och sov 1 timme i väntan på båten. Sen tog vi båten hem och gick och åt på Mc'Donalds!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild