Marsvin ♥

2013-07-20
Nu när vi tar hand om huset tar vi också hand om marsvinen. Minna är helt besatt av dom och hon tycker otroligt mycket om dom. Hon vill klappa och mata och hålla på med dom heeela tiden. Hon pratar med dom och när hon inte pratar med dom så pratar hon om dom.

Vi var tveksamma till om hon skulle få hålla i ett marsvin nu eller om hon skulle få vänta några år. Jag vet ju att små barn ibland klämmer små djur med händerna och kramar dom alldeles för hårt. Minna känns dock lite mer försiktig så vi pratade om hur man gör och att man måste vara jätteförsiktigt, så lät vi henne prova. Hon var jätteduktig och SÅ försiktig. Hon höll marsvinen som något superviktigt och ömtåligt i ett lagom stadigt famngrepp. Gissa hur stolt hon var efteråt? "Jag kan bära marsvinet själv!!"

Kim tjatar om att vi ska skaffa egna men som tur är så är jag så pass allergisk att det inte skulle funka. En fullgod anledning att säga nej ;)

 
Postat av: Anonym

Gud så gulligt!

2013-07-21 @ 10:37:51
Postat av: Johanna - Life by Me

Men söta lilla Minna vad duktig hon är :)

Tack! Jag tänkte läsa till förskollärare :)
Studieteknik... hmm, ja, jag hoppas jag hittar ett bra sätt :)

2013-07-22 @ 22:51:03
URL: http://lifebyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild