Gotlandslammet

2013-06-30
På Gotland köpte jag ett litet lamm till Minna som har en röd hoodietröja på sig. Den är så len och söt att det inte är klokt! I början hette den Klara men nu går den oftare under namnet Lammi.
När jag hittade lammet första gången så var vi i en prylbutik i närheten av huset där vi bodde. Jag såg lammet och tyckte den var söt så jag sträckte fram den till Minna och sa väl något i stil med "titta, vilket gullligt lamm". Minna tittade en liten stund på lammet och så gav hon det en lång kram. Sen höll hon lammet framför sig medan hon tittade på det intensivt. Sen sa hon med drömsk röst, fortfarande med ögonen på lammet: "jag älskar den". Så, ja. Vad skulle jag göra? Jag var ju i princip tvungen att köpa lammet till henne!
 
Bild lånad härifrån.

Sovmorgon

2013-06-28
Idag fick vi sovmorgon till 08.30 - oh yeah! Nu har Minna fått vara vaken till senare än hon brukar och jag föredrar helt klart sena kvällar och sena mornar framför tidiga kvällar och tidiga mornar.. Vi hoppas att trenden håller i sig hela semestern! Ikväll somnade hon inte förän klockan 22 så jag håller tummarna för att hon i alla fall sover längre än till klockan 08 imorgon!

 

Ledighet

2013-06-27
Nu är vi lediga tillsammans och det är så himla skönt och avslappnande. Vi har lagt Minna 1-2 timmar senare än vanligt vilket har resulterat i att hon de senaste dagarna sovit en dryg timme längre än vanligt! Hon har nästan varje dag den här veckan vaknat runt klockan 08, vilket är såå skönt.

Idag har vi mest strosat runt i området och passade på att mata lite måsar. Jag tycker egentligen det är lite obehagligt men Minna tycker det är superkul! De kommer så nära och flyger omkring en och över en så jag är alltid lite orolig för att de ska attackare eller bajsa på mig, men so far so good ;)

 

Veckan på Gotland

2013-06-24
Men hallå på er alla! Igår kväll kom vi hem efter att ha spenderat en vecka på Gotland i ett tvåvåningshus med källare, som vi hyrt av en kollega till mig. Vi hade tur med vädret och vi har haft en jättefin vecka. Vi har varit ute mycket och det är helt underbart med en tomt så man bara kan öppna ytterdörren och både Oliver och Minna kan gå in och ut på egen hand. Det var skönt med den lugna omgivningen så trots att vi bodde intill en ganska stor väg var det väldigt lite trafik och väldigt lugnt på gatan. Vi bodde precis bredvid ett fik där vi åt frukostbuffé en av dagarna och käkade pizza på en annan dag.
 
Det tog 10-15 minuter att komma ner till vattnet och det var jättefint! Härligt långgrunt och fin sand. Det var lite kyligt så vi badade inte så jättemycket, men vi doppade fötterna vid flera tillfällen och gick ut en bit i vattnet. Andra dagar spelade vi minigolf, tittade på film i datorn (vi tog med oss, vi hade inget internet) eller fiskade. Minna fick också "meta" för första gången och blev överförtjust. Vi hissade i princip ner fiskmat på en alldeles för stor krok som ingen fisk skulle kunna bita på och så matade vi fiskarna om och om igen. Minna blev jätteglad när fiskarna samlades runt maten och ville mata mera hela tiden.
 
På midsommar åt vi självklart massor med midsommarmat och Minna älskade det! Vi grillade lite, åt mycket, drack och spelade boule, badminton och dart. Vi hittade ingen stång att dansa kring som förra året, men vi satte på musik i trädgården och dansade så det fick duga för i år.
 
Jag hoppas att ni alla haft en skön vecka och en härlig midsommar!
 
 
 

Här jämförs det friskt

2013-06-13
- Mamma, Minna har liten rumpa. Du har stooor rumpa!
- Åh.. Eh... Okej.
 
Fin iakttagelse där, Minna!
 
 

Älskade lilla barn

2013-06-10
 
♥  ♥  ♥

Var har jag varit?

2013-06-09
Hallå på er, det var länge sen! Var har vi varit? Vi har varit i närheten, inte gjort något speciellt. Jag har varit så himla trött hela veckan och det beror nog delvis på en envis förkylning som hänger sig kvar och dels på att jag redan har gått på semester i mitt huvud men inte på riktigt. Jag har tankarna på annat håll och längtar så till semestern, så jag går väl med huvudet i det blå kanske man kan säga.

Idag har vi lekt ute i vattenpölarna med hink och spade. Verkligen grävt och kastat vatten överallt och haft jätteroligt! På lördag bär det av till Gotland en vecka och det ska bli toppen. Det är min första dag på semester och jag inte kan tänka mig något bättre sätt att starta sin semester än att åka till gotland och mysa i ett stort hus i lugn och ro! Längtar!

jättenöjd!

2013-06-03
Bilderna från instabild kom förra veckan och jag är jättenöjd! De är i perfekt storlek och jag gillar den glansiga finishen. Nu får vi tänka ut var vi ska ha dom... :-)Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild