Veckan på Gotland

2013-06-24
Men hallå på er alla! Igår kväll kom vi hem efter att ha spenderat en vecka på Gotland i ett tvåvåningshus med källare, som vi hyrt av en kollega till mig. Vi hade tur med vädret och vi har haft en jättefin vecka. Vi har varit ute mycket och det är helt underbart med en tomt så man bara kan öppna ytterdörren och både Oliver och Minna kan gå in och ut på egen hand. Det var skönt med den lugna omgivningen så trots att vi bodde intill en ganska stor väg var det väldigt lite trafik och väldigt lugnt på gatan. Vi bodde precis bredvid ett fik där vi åt frukostbuffé en av dagarna och käkade pizza på en annan dag.
 
Det tog 10-15 minuter att komma ner till vattnet och det var jättefint! Härligt långgrunt och fin sand. Det var lite kyligt så vi badade inte så jättemycket, men vi doppade fötterna vid flera tillfällen och gick ut en bit i vattnet. Andra dagar spelade vi minigolf, tittade på film i datorn (vi tog med oss, vi hade inget internet) eller fiskade. Minna fick också "meta" för första gången och blev överförtjust. Vi hissade i princip ner fiskmat på en alldeles för stor krok som ingen fisk skulle kunna bita på och så matade vi fiskarna om och om igen. Minna blev jätteglad när fiskarna samlades runt maten och ville mata mera hela tiden.
 
På midsommar åt vi självklart massor med midsommarmat och Minna älskade det! Vi grillade lite, åt mycket, drack och spelade boule, badminton och dart. Vi hittade ingen stång att dansa kring som förra året, men vi satte på musik i trädgården och dansade så det fick duga för i år.
 
Jag hoppas att ni alla haft en skön vecka och en härlig midsommar!
 
 
 
Postat av: Farfar Roland

Väldigt fina sommarbilder...

2013-06-25 @ 17:29:31
Postat av: Sara

Åh vad härligt det ser ut att ha varit!

2013-06-26 @ 15:31:23
URL: http://sarastromvall.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

vad stor hon börjar bli Minna! :)

2013-06-27 @ 08:25:35
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild