Måndag

2013-03-25
Idag har Minna mått mycket bättre och nu har vattkopporna äntligen torkat in och blivit till sårskorpor hela högen. Hon ser lite lustig ut men så blir det :) Hur länge hon kommer vara lite prickig vet jag inte men nu längtar hon massor efter föris så dit ska hon få gå imorgon!

Idag har jag vabbat och jag har varit duktig och tvättat 8 maskiner tvätt, handlat och pluggat massor när Minna sovit. Den här sista vabdagen som de ska vara hemma och må bra på innan de får komma tillbaka till föris är toppen eftersom allt blir så mycket lättare när ens barn inte är lika sjuk. Det har varit en toppendag med andra ord och solen har legat på massor! Snön har smällt till stora pölar och det gillas visserligen inte, men när snön är borta kommer ju våren och den längtar vi efter massor nu!

 
Postat av: Anonym

Vad skönt! När vi hade vattenkoppor här var först storebror hemma tio dagar, och sedan lillebror fjorton dagar. Då var de riktigt trötta på att inte få gå utan för lägenheten! (Eftersom jag bodde ensam fanns det ingen möjlighet att lämna storebror när lillebror var sjuk heller, trots att han inte längre smittade) Nu är jag glad att vi haft den sjukdomen avklarad.

2013-03-26 @ 08:03:04
Postat av: Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Tack från Vincent!:) Skönt att hon är nästan helt bra nu!:) Kram

2013-03-26 @ 08:39:26
URL: http://frokenstockholmare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild