Ny soffa?

2013-03-10
Åh, vad jag trånar efter en ny soffa! Vi köpte vår soffa på IKEA, typ den billigaste i rätt storlek i princip. Den är av ett skitjobbigt material som verkligen suger åt sig damm, smuts och hår vilket är jätteirriterande.. Vi kör över vår soffa med sån här "roller" titt som tätt men några dagar senare ser den likadan ut igen.
 
Jag brukar surfa runt och kika på lite möbler då och då och just nu trånar jag efter en ny soffa. Det vore ju kul att köpa något annat än IKEA och på JYSK har dom rätt schyssta soffor . Andra möbler har dom förstås också och det verkar vara bra kvalitet. Det ligger en JYSK i sickla där jag brukar handla ibland men än så länge har jag bara köpt "småplock", en liten pall här och en liten kudde där liksom. Jag har i alla fall kikat lite på den här soffan och något liknande skulle vi nog vilja ha! Skitsnygg och lagom stor. Nu har dom dessutom rea på just den här soffan och istället för att kosta 3999kr kostar den nu bara 2900! Om jag var lite rikare och inte satt och planerade för sommarens semester så skulle jag lätt slå till på den här.

 
Postat av: vesna

jag skulle inte rekommendera något från jysk, allt går sönder/dålig kvalite. Just nu har vi hemma en garderob från jysk (dörren är av, och lådorna är sönder), vi har ett databord (lådorna sitter fast), och en datastol som kostade 1800-2000kr när den var ny som låter hur mkt som helst och är så obekväm...

2013-03-11 @ 07:48:02
Postat av: Lotta

Jag minns en byrå mamma och pappa köpte därifrån. Den var verkligen inte bra. Enormt svår att sätta ihop också.
IKEA är BÄST!
Denna är jag sugen på. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69902021/#/S29902037
Älskar´t

2013-03-11 @ 19:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild