Påskfirande

2013-03-31
Det har varit så himla skönt att vara ledig dessa tre dagar och imorgon är det ännu en röd dag, ledig från jobbet. Det har varit jätteskönt att vila upp sig, sova extra länge och få extra mycket tid med familjen. I fredags lekte vi en stund med Amanda och Minou och det var alldeles för länge sen sist, men då Minna haft vattkoppor har vi varit lite avvaktande. Igår åkte jag och Minna till badhuset och badade. Hon brukar vara lite avvaktande i början och det var hon igår också, då håller hon fast i mig och vill inte vara i vattnet. Efter en stund ville hon gå i vattnet men hålla mig i båda händerna, efter en stund i en hand och efter ett tag gick hon runt själv och ville åka rutchkana själv utan att jag tog emot och hon ville absolut inte gå upp ur badet. Efter nästan en timme tvingade jag upp henne men hon var inte så sugen på att följa med.. Vi får åka och bada snart igen helt enkelt :)

På kvällen kom Minnas fina farfar, moster L och morbror P förbi och åt påskmiddag och stannade tills Minna skulle gå och lägga sig. Imorgon kommer Minnas mormor och morfar och käkar lunch med oss. En härlig påskhelg och precis vad vi behövde.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild