Sjukdomsdag två

2013-03-21
Kopporna sprider sig i rasande tempo och febern hänger i. Febern kom igår på eftermiddagen och hon har haft feber sen dess. Inatt fick hon alvedon vid 23-tiden då hon varit vaken ett tag, var väldigt varm och inte kunde somna om. Hon sov sen hela tiden som alvedonen verkade så det var väldigt skönt och det lär vi nog behöva göra inatt igen. Nu på dagen ger vi helst inte alvedon utan försöker hålla henne nerkyld och lugn så gott det går.

Hon mår rätt okej annars och är på gott humör och leker gärna, men man ser att hon är lite hängig och trött emellanåt. Äter gör hon dock inte och inte ens glass gick hon med på att äta tidigare idag. Bortsett från de tre tuggorna hon tog av sin smörgås i morse dricker hon mjölk och nyponsoppa, och ett russin eller två slinker ner emellanåt men mer än så är det knappt.. Det är vid sånna här tillfällen som man kan ångra att man slutade med välling förra året!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild