Tandläkaren

2013-03-27
Minna skulle ju till tandläkaren förra månaden, vilket aldrig blev av diverse anledningar. Idag däremot fick hon gå dit med pappan sin och det gick väl helt okej. De pratade lite om kostvanor och sånt, det mesta har man ju redan pejl på. Sen tänkte tandläkaren att hon skulle titta lite i Minnas mun men det kunde hon ju glömma, haha. Det gick damen inte med på så tandläkaren sa istället att vi får prova igen om ett år ;)
 
Med sig från tandläkaren fick Minna en tandborste som hon ivrigt inveg ikväll. Tandborsten på bilden är inte den hon fick från tandläkaren hem helt ärligt orkar jag inte fota bara! Ni fattar känslan ;)


 
 
 
Postat av: Mimmie - mamma till Léonel

Stora tjejen! Leonel ska också till tandläkaren snart, känns en aning onödigt men äsch, det är väl bra att få in vanan :)

2013-03-28 @ 20:29:30
URL: http://baramimmies.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild