Första gången och sjukdom

2013-05-11
Minna har haft en egen 90-säng runt 5 månader nu och inatt var första gången som hon kom över till vår säng på morgonen. Annars när hon vaknar ligger hon och pratar, läser lite böcker för sig själv, sjunger eller ropar på oss. Det är förstås inga problem för henne att ta sig ur sängen på egen hand men hon brukar ändå inte komma till oss varken på mornarna eller på natten utan hon säger hellre åt oss att komma och lägga oss hos henne (vilket vi gör ibland, speciellt pappa brukar sova i hennes säng emellanåt).

I morse hostade hon jättemycket och kröp över till oss och vi kände väl redan där att någon inte är som det ska. Hon fortsatte hosta och bad sen om vatten, så vi gick upp och satte oss i soffan och hon fick vatten. Kort därefter kräktes Minna för första gången, vad jag kan minnas i alla fall. Hon kräktes bröstmjölk och sådär när hon var bebis men hon har aldrig kräkts på riktigt sen hon slutade amma. Det var mest vatten och slem och det kändes som att det var en sån där sjukkäk som kommer när man är så slemmig i halsen att det i prinip är stopp. Nu har det varit lugnt sen dess men hon är lite varm och vill inte äta någonting. Hon åt knappt igår heller så något är det säkert och det lutar mot en lugn innelördag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild