Hem ljuva hem

2013-05-10
Vi kom hem från mallis för några dagar sen och resan hem var skitjobbig. Allt var försenat och det tog i princip 12 timmar att komma hem, segt som tusan. MEN hem kom vi och allt gick bra. Jag jobbade i onsdags och nu är jag ledig hela helgen.

Min syster och hennes sambo ska flytta in i mitt område så vi har varit där och Kim har målat någon vägg och lite sådär. Lite fix och lite skruvande har jag hunnit med och om typ 2 veckor flyttar de in här så det ska bli skittrevligt! Vi bodde tillsammans för några år sedan, jag tror det var 2007 och typ 2(?) år frammåt. Sen flyttade hon till södra Stockholm och nu flyttar hon upp hit till mig igen som bott kvar på samma ställe hela tiden! Ja, inte i samma lägenhet då men i samma område..

Helgen bjuder på alldeles för mycket plugg och alldeles för lite vila som vanligt men så är det ibland. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild