Söndag

2013-05-05
Idag har vi haft en lugn söndag här på Mallorca. Amanda och Minou tog bussen in till stan medan jag och Minna stannade här och lekte. Vi gick till stranden och samlade sand och snäckor, red på draken och tåget, lekte på lekplatsen, strosade omkring och bara mös i ett lugnt tempo. På kvällen tittade jag och Minna lite på kvällsshowen för första gången på hela veckan och det var helt okej, men klockan 20 är lite sent för att riktigt kunna njuta av en aktivitet så att säga. Minna var lite trött redan när det började och efter ett tag gick vi upp på rummet (där Minou redan somnat för natten). 

Imorgon är vår sista dag här och barnen ska få bestämma precis vad de vill göra. Min gissning är lite bad, lite lek, lite karusellåkande och lite getmatande men vi får se vad de är sugna på.

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

åh vad härligt ni verkar ha det! :)

2013-05-06 @ 21:16:11
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild