The gamers

2013-05-12
Minna mår mycket bättre idag! Igår åt hon 2 ägg och några blåbär, inte mycket mer än så, och kräktes upp nästan allt hon drack. Idag har hon ätit som vanligt och inte varit det minsta dålig över huvud taget. Jättemärkligt att det kan skifta så mycket från ena dagen till den andra, men men.. Skönt är det ju iaf!
 
Kim är ju en riktig gamer och har längtat tills han kan börja spela spel med Minna. Hon har två dataspel som hon spelar ibland faktiskt (men nu var det väldigt länge sen hon spelade, någon månad sen kanske) men Kim går ju nästan bara runt och väntar här hemma på att han ska kunna spela Super Mario och andra TV-spel med henne. Kim bestämde här om dagen att nu var det dags och så plockade han fram Viva Piñata till Xbox 360 och så satte dom sig och spelade. Dom spelade i kanske 5-10 minuter innan Minna tröttnade men Kim var glad ;-) Vi får se om de fortsätter! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild