Torsdag

2013-05-02
Idag har vi haft jättefint och härligt väder här på Mallis. Vi har i princip varvat den härliga lekparken och stranden hela dagen vilket tjejerna har tyckt varit toppen. Det finns en jättefin lekpark här med hoppborg och allt möjlig och en inhägnad med djur precis intill.
Vi började morgonen med att mata getterna och killingarna och sen gick vi ut på den superlånga bryggan för första gången och matade fiskarna. Jättemysigt! Sen lekte vi på stranden en stund innan vi gick till lekparken och röjde innan det var dags för lunch.

När vi hade ätit och flickorna sovit var det samma visa igen, lekparken och sedan hade vi picknick-middag på stranden. Någon glass har vi förstås hunnit klämma in också!

Vi nattar Minna och Minou i varsitt rum och när Amanda gick för att lägga Minou somnade dom båda två. Det här innebär att jag haft en tyst kväll för mig själv med en smarrig ostbricka och en del sorterande bland mina bilder. Snart ska jag också gå och lägga mig för imorgon tänkte vi ta bussen in till stan och gå runt lite så det är nog bäst att ha hunnit sova lite!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild