Minou sa att jag fick..

2014-02-28
Den senaste veckan har Minna börjat med något nytt för att få sin vilja igenom. Nästan varje gång vi säger att hon inte får göra något så säger hon att Minou har sagt att hon visst får! Hon berättar om att hon har gått till Minou själv när ingen av oss var med och då har Minou sagt att hon får göra det, eller bara att Minou någon gång har sagt att hon visst får göra (vad det nu är). Idag var det att hon ville måla handflatorna med nagellack, men jag sa att hon bara fick måla på naglarna. Minou hade förstås sagt att hon fick.. Här om dagen var det att hon inte ville ha på sig ytterkläder när vi skulle gå och mata fåglarna i hamnen men Minou hade sagt att hon får gå utan jacka trots att vi beräknade att vara ute rätt länge i kylan.. Haha!
 
 

Trångt i lägenheten

2014-02-27
Jag och Kim letar efter en 3a i området eftersom det börjar kännas så himla trångt i vår 2a. Det känns extra trångt sen Minna fick ett eget rum och vår säng tar upp hela vardagsrummet eftersom det nu inte finns någon naturlig plats att umgås på.. Jag var på en lägenhetsvisning i helgen och hittade en såå fin 3a bara 2 gator bort och den var helt perfekt! Vi tackade "ja" men en person före oss tackade uppenbarligen också "ja".. Vi ligger 2a men 1an har fått den. Nu går jag bara och hoppas på att 1an inte blir godkänd så att vi kan få den istället... Men vi lär väl få fortsätta leta. Snart hittar vi nog någon annan 3a dit vi kan flytta. Ni får hålla tummarna för oss!
 
 

Ni är så gulliga

2014-02-26
Tänk vad roligt det är att komma in hit och se att ni fortfarande går in här och läser varje dag :) Jag som är så sämst på att uppdatera.. Det känns som att det aldrig händer något i mitt liv just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag går upp, jobbar hela dagen, hämtar Minna som aldrig vill följa med hem, lagar mat, tar det lugnt en stund, sover och går till jobbet igen. Det är samma sak varje dag och det är sällan det händer spännande saker..
 
Ändå så trillar en del nya kommentarer in här ibland då och då också och jag har fått lite frågor som jag tänkte besvara. Jag ska göra lite blogginlägg nu här de närmaste dagarna och så får vi se hur det känns och om jag fortsätter. Jag tycker det är roligt att blogga så jag vill gärna hålla det igång.. Är det någon av er som spontant kommer på något jag kan blogga om? Jag som har så svårt att komma på vad jag ska skriva :)

Ni är i alla fall väldigt gulliga som går in och läser fortfarande, det glädjer mig ♥ 

 
Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild