Ni är så gulliga

2014-02-26
Tänk vad roligt det är att komma in hit och se att ni fortfarande går in här och läser varje dag :) Jag som är så sämst på att uppdatera.. Det känns som att det aldrig händer något i mitt liv just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag går upp, jobbar hela dagen, hämtar Minna som aldrig vill följa med hem, lagar mat, tar det lugnt en stund, sover och går till jobbet igen. Det är samma sak varje dag och det är sällan det händer spännande saker..
 
Ändå så trillar en del nya kommentarer in här ibland då och då också och jag har fått lite frågor som jag tänkte besvara. Jag ska göra lite blogginlägg nu här de närmaste dagarna och så får vi se hur det känns och om jag fortsätter. Jag tycker det är roligt att blogga så jag vill gärna hålla det igång.. Är det någon av er som spontant kommer på något jag kan blogga om? Jag som har så svårt att komma på vad jag ska skriva :)

Ni är i alla fall väldigt gulliga som går in och läser fortfarande, det glädjer mig ♥ 

 
Postat av: Emma

Jag kollar varje dag, ger inte upp hoppet om att du ska ha skrivit nåt hehe ;) Det finns ju massor du kan skriva om! Minnas födelsedag, Minnas utveckling, uppdateringar om Oliver, vad ni gör på helgerna, tankar och planer, dina åsikter om saker som sker i samhället, dina tankar kring olika företeelser (typ rasism, feminism, utseendefixering osv), tips och pyssel, bilder och filmklipp, roliga citat som Minna har sagt, matlagning/bakning, inköp du gjort, recensioner av bidrag i melodifestivalen, dina studier, livet som heltidsarbetande studerande morsa med hund osv :) Men det är klart, du ska ju inte behöva blogga för bloggandets skull bara för vår skull, det ska ju kännas bra och givande för dig också! Var sak har sin tid :)

2014-02-27 @ 12:05:10
URL: http://homosapienssapiens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild