We R Family eventet

2011-09-06

Nu är vi hemma och trötta efter en intensiv dag på Café Opera och We R Family-eventet i sammarbete med loppi.se. Minna somnade så sent som klockan 19 ikväll (ovanligt!) och den vanan skulle jag inte har något emot om hon höll sig till.

I vilket fall som helst! Vi hade jättetrevligt på eventet och det fanns massa saker att titta på och sen fick man självklart väldigt mycket saker. Det jag är mest nöjd med är nog termosburken från Bambino. En tätslutande burk som gör att maten håller sig varm/kall i 4 timmar! Hur smart som helst. Den kommer användas väldigt flitigt kan jag tala om. Dock fick jag ingen bild på den, men om ni får chans att köpa den - köp den!

Name it hade en hel del kläder att titta på också och jag såg en underbar vinteroverall som jag blev lite kär i.. Dock kommer jag nog använda en annan overall som jag spanat in nu, vi får se.

Jag bjuder på lite bilder från dagen.


Jasmin, Therese, Jag och Sandra med våra underbara barn (hihi).


Therese, Ameah, Jasmin och Milo


Therese och Ameah.
Vi fick alla varsin inbjudan till UnderBARA BARNmässan i oktober! Det ser jag verkligen fram att gå på. Det kommer antagligen upp en tävling här på bloggen också där man kan vinna en inbjudan (värde 140kr).


Minna poserar med lite snygga gosedjur, som vi tyvärr glömde bort att plocka med oss ett exemplar av med oss hem. Typiskt!


Sandra och Levis


Jasmin och Milo


En hel del goodiebags delades ut under dagen. Gratis är gott, så jag tackade och tog emot.


Efter ett tag blev det lunchdags och vi blev bjudna på barnmatslunch.
Bambino stod för mat, burk, sked och haklapp..


Minna ÄLSKADE det. När vi kom hem så fick hon den rätten igen (eftersom vi fått med oss mat hem i termosburken) och hon mumsade i sig nästan allt.


Sandra och Therese lyssnar lite på föreläsningarna.


Jag hade fått med mig en massa saker hem, men tog inte bild på allt. Här är lite av grejerna. Bland annat en mugg, vattenflaska, hård haklapp, mjuk haklapp och en tvårättersburk (vi har en redan i en annan färg och jag älskar den!), allt från bambino.
En efterättspuré i smidig förpackning, en dregglis från name it, en DisneyCD med Musses klubbhus, vitamintabletter från Life och en body - passande nog i Minnas storlek, som det står Café Opera V.I.P på.


Postat av: Jasmin 21 år 3 barns(mamma)

HAHAHHAHAHAHA jaaaa en typsik bild på mig och milo först ut! KLOCKRENsen undrar jag: bilden på mig och therese, vad händer där liksom? hur ser vi ut????? omtagning på den alltså va!

2011-09-06 @ 22:12:12
URL: http://jasminsnall.blogg.se/
Postat av: Emma Walfridsson

Så roligt med event, sånt är det ganska ont om i den lilla staden där jag bor.

2011-09-07 @ 00:05:34
URL: http://akeroe.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Ja den där bilden på mig och Jasmin är ju inte bra, haha!Tack för igår gumman :)

2011-09-07 @ 10:00:49
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Tess

å kul att se lite bilder, jag glömde min kamera!

2011-09-07 @ 10:19:38
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Mina prinsar

Oh där skulle också vilja vara där.. såg så skojj ut. Söta dem små ör tillsammans.

2011-09-07 @ 10:44:51
URL: http://www.mina-prinsar.com
Postat av: valeria<3 Mamma till prinsen Williot!

Ni verkar ha haft himla roligt! =)

2011-09-07 @ 11:04:02
URL: http://valeriawikner.blogg.se/
Postat av: Neha

Älskar gossedjuren:D

2011-09-07 @ 20:45:06
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Vad menar Therese och Jasmin med att bilden på dem inte är bra? De är ju jättefina och bilden också..?! Hm. I alla fall vad roligt ni verkar haft det och vad kul att ni alla fyra var bjudna :D

2011-09-07 @ 23:07:25
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Pockethexan

Hi Pockethexan här! Jag var hon den där med krycker o solstol som stod tillsammans med min man efter er i kön in till Cafet.

Vill bara säga att av en slump hittade jag dig o kände igen din dotter ifrån bilden som vi tog på henne o alla gosedjur, så nu har jag lagt ut en länk till dig ifrån mig o om du e nyfiken på hur lilla Minna ser ut på vår bild så är det bara att klicka in hos mig!Kramis ifrån mig Pockethexan själv o min kära make (han som höll i kameran) men jag rekommenderar INTE hans blogg, för han har lite "annan typ" av blogg!

Men jag är en snell lite Pockethexa som skriver om böcker o nu ska jag skriva om barnböcker så du är <3-ligt välkommen in för att få lite lästips el. bara för att vara social! Om du läser pocket o är intresserad så har jag en bokring där alla får vara med om de vill det e bara att anmäla sig!Kramis igen o hälsa lilla söta Minna!

<;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild