Tillbaka till jobbet

2013-08-03
I torsdags rullade vardagen på som vanligt. Höstterminen har börjat och som vanligt att allt i full gång och det är massor som ska göras hela hösten. Det är kul att vara på jobbet men det är inte kul att jobba, om ni förstår vad jag menar. Det är så härligt att vara lediga och hemma tillsammans allihopa. Jag hade gärna varit ledig i minst 4 veckor till, hehe.

Men nu är allt igång och jobbet är som vanligt på heltid. Hoppas på att kunna gå ner lite i tid inom en snar framtid när Kim börjar jobba mer, men vi får se hur det blir. Minna börjar på föris på tisdag och ska gå tisdag, onsdag och torsdag första veckan men antagligen måndag - fredag veckan därpå. Det blir säkert skönt för henne med en 3-dagars vecka första veckan för att komma in i allting igen. Dock saknar hon föris jättemycket och pratar ofta om vilka hon ska leka med när hon kommer tillbaka!

 
Postat av: Lotta

Hard working women! :)
Vore trevligt om du fick tid att uppdatera bloggen oftare.

2013-08-11 @ 18:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild