Varm choklad med en twist

I veckan gjorde Kim och jag varm choklad med en liten twist. Det ser kanske inte jättegott ut men vi både gillade det :)

Vi gjorde 'riktig' varm choklad med kako och på kanten runt våra koppar bredde vi en rand med jordnötssmör. Vi doppade kanten i krossade digistivkex och hällde sist i chokladen. Kombon av jordnötsmör och choklad var kanon tyckte vi, så gillar ni liknande saker så testa :) Det var jättelätt och lite extra gott!

 


 
 
 
Tess
2013-12-12 @ 08:18:52
URL: http://www.familjenlindstedt.wordpress.com

Spännande!

fotografvesna.se
2013-12-20 @ 23:28:00
URL: http://fotografvesna.se/

låter supergott... allt me jordnötssmör är gott :D hihi.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0