Linje tio

2013-07-23
För 2 veckor sen var jag och Kim ute och åt tillsammans - för första gången på 2 år! Det var så himla skönt att komma ut lite tillsammans. Minna var hemma med Lotta med Patrik och det gick hur bra som helst.
Hur var stället då? Jo, vi gick in på Linje tio och det första vi slås av är den stora baren som står i mitten av rummet. Baren går nästan från vägg till vägg och nästan hela vägen upp i det rörfyllda taket. Framför baren finns barstolar där några gäster sitter och dricker och längst med väggarna runt om baren finns många små bord att sitta vid. Det blir genast lite pubkänsla av det hela. Taket är fullt av synliga rör målade i vitt och från rören hänger kablar med nakna glödlampor längst ner. Det skrattades högt från flera bord omkring oss. Vi blir visade till ett bord framför baren av den trevlige kyparen. Menyn var inte så tjock utan förrätter, varmrätter, efterrätter och en beskrivning av en ostbricka och en charkbricka fick alla plats på två sidor. Det kändes ändå som att det fanns många olika alternativ då rätterna skiljde sig mycket från varandra. 
Maten vi fick in var jättegod och vi är jättenöjda. Det fanns däremot inga direkta "tillbehör" utan det var mest kött och sallad. Till min köttbit fick jag bröd men inga andra kolhyldrater. Kim fick ingen pasta, inga potatisklyftor och inget liknande till hans entrecote utan bara sallad. Visserligen är det väl ”inne” nu med kolhydratsfattigt men Kim saknade lite potatisklyftor till entrecoten som ju är så gott.. Men maten vi fick in kan vi verkligen inte klaga på utan det vi serverades smakade väldigt bra. Om ni är förbi hornstull och ni är av den sorten som tycker om att dra några öl till god mat kan jag verkligen rekommendera Linje tio.


 
Postat av: Anna- nu ska vi flytta!

Härligt att då spendera tid ihop!:) kram

2013-07-24 @ 07:39:06
URL: http://frokenstockholmare.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

vad mysigt att gå ut och äta tillsammans och Minna är verkligen en kopia av sin pappa! :)

2013-07-24 @ 07:50:14
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Erica

Hej :) har du kvar samma nummer? Försöker få ta på dig!

2013-07-25 @ 16:32:59
URL: http://crona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild