Skansen

2013-07-29
Förra veckan gick vi på skansen med Minnas faster och kusin. Hon uppskattade det mycket mer det här året jämfört med förra, och det lär väl bli mer och mer i några år till. Vi gick runt och tittade och hade tur att se både järv och lo, som man sällan ser annars. Vi fick också klappa lite getter och en orm vilket var spännande såklart. Annars var nog det roligaste när vi stod och tittade på de vackra sälarna. Sälar är ju fantastiska så som de är, simmandes på håll. En säl kom dock väldigt nära och hoppade upp till Minna och satte nosen mot hennes skor. Minna pratade om det intensivt i flera dagar efteråt! Hon fick också en gosedjurssäl av faster Jessica så hela "sälen-tänker-äta-mina-skor-scenariot" utspelas här hemma ganska ofta fortfarande.

Det var galet varmt när vi var på skansen och vi gick runt och svettades som tokar. Vi hade ändå jättetrevligt och det var jättekul att titta på alla fina djur. Minna fick också åka karusell för första gången, både på den klassiska hästryggen och i en bilbana, vilket var total succé.

 
Postat av: Sara och Charlie

Åh vad roligt med Skansen! Det har vi kvar på vår to-do-list här i sommar, får hoppas på en fin start på hösten :)
Hoppas ni har en fin sommar Tina!

2013-07-30 @ 14:41:26
URL: http://sarasland.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild