Gotlandslammet

2013-06-30
På Gotland köpte jag ett litet lamm till Minna som har en röd hoodietröja på sig. Den är så len och söt att det inte är klokt! I början hette den Klara men nu går den oftare under namnet Lammi.
När jag hittade lammet första gången så var vi i en prylbutik i närheten av huset där vi bodde. Jag såg lammet och tyckte den var söt så jag sträckte fram den till Minna och sa väl något i stil med "titta, vilket gullligt lamm". Minna tittade en liten stund på lammet och så gav hon det en lång kram. Sen höll hon lammet framför sig medan hon tittade på det intensivt. Sen sa hon med drömsk röst, fortfarande med ögonen på lammet: "jag älskar den". Så, ja. Vad skulle jag göra? Jag var ju i princip tvungen att köpa lammet till henne!
 
Bild lånad härifrån.
Postat av: Emma

Sött lamm! Och söt Minna som sa så!!

2013-07-01 @ 09:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild