Var har jag varit?

2013-06-09
Hallå på er, det var länge sen! Var har vi varit? Vi har varit i närheten, inte gjort något speciellt. Jag har varit så himla trött hela veckan och det beror nog delvis på en envis förkylning som hänger sig kvar och dels på att jag redan har gått på semester i mitt huvud men inte på riktigt. Jag har tankarna på annat håll och längtar så till semestern, så jag går väl med huvudet i det blå kanske man kan säga.

Idag har vi lekt ute i vattenpölarna med hink och spade. Verkligen grävt och kastat vatten överallt och haft jätteroligt! På lördag bär det av till Gotland en vecka och det ska bli toppen. Det är min första dag på semester och jag inte kan tänka mig något bättre sätt att starta sin semester än att åka till gotland och mysa i ett stort hus i lugn och ro! Längtar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild