Lite småprylar

2013-05-30
Jag köpte en hel del på Ullared, bland annat ett överkast till sängen, nya lakan, några kläder till mig, Kim och Minna, en hel drös med hårspännen, lite målargrejer, hörlurar, leksaker... Ja, listan fortsätter! För att visa er några få saker av det jag köpt kommer ett väldigt blandat urval här nedan.

Det jag är allra mest nöjd med är tavlan från A till Ö med alla fina, härliga bilder. Vi har satt upp den vid Minnas säng nu och när hon får ett eget rum ska den såklart upp på väggen där inne. Jag köpte också en diskmedelsflaska vilket jag borde gjort för länge sen, det känns som att den gör stor skillnad och man ser inte massa halvfulla flaskor med diskmedel ståendes på bänken.. Nedanför är också 4 skärbrädor där varje bräda är för olika saker. Det känns rätt bra att inte hålla på att blanda utan att alltid skära kött på samma skärbräda och alltid skära grönsaker på en annan! På bilden under ser ni en skitsnygg väska som jag köpte som tyvärr inte alls blir lika bra på bild som den är i verkligheten. Den ser lite halvdan ut såhär men irl är den skitsnygg!
Tröjan jag köpte till Minna med hög krage önskade jag fanns till mig också, men icke. Däremot köpte jag den till Minna i 2 olika storlekar :) Sist på bild men inte minst, en skitmysig badrock. Det blev plötsligt så himla mycket lättare att ta upp henne från badet när man inte måste bära runt på henne inlindad som en korv, utan bara kan dra på henne sin badrock så är det klart sen.

Ja, det här var några av de grejerna jag köpt och jag är jättenöjd med både resan och det jag handlat. Halva grejen är resan tycker jag, när man får möjlighet att åka ner och mysa och strosa tillsammans!
 
 
Postat av: Emma

Tavlan var ju riktigt härlig :)

2013-05-31 @ 00:02:42
URL: http://beaverholk.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

åh vill också till Ullared och fynda :)

2013-05-31 @ 07:41:56
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild