Måndag

2013-05-06
Idag har vi haft vår sista dag här på Mallorca. Det känns som att tiden gått både fort och långsamt på samma gång men en vecka känns ändå rätt lagom för barnen när de är såhär små ändå. Idag har vi bland annat vandrat en sväng i skogen och samlat på oss lite kottar från mallis. Vi har också ridit på draken och tåget, doppat fötterna i havet, lekt på stranden, badat i poolen, lekt i timmar på lekplatsen, matat getterna och ätit 3 rätters middag. Vi lekte dessutom "bockarna bruse". Det finns nämligen en perfekt liten bro intill lekplatsen som det rinner vatten under, så Amanda hoppade ner under bron och lekte troll medan jag och barnen gick över bron flera gånger och lekte att vi var lilla, mellan och stora bocken bruse. Barnen skrattade högt när trollet kom och skulle ta dom och de stångade entusiastiskt henne tillbaka ner i ån.
 
Det har varit en perfekt sista dag och nu hoppas vi på att resan hem imorgon går lika smidigt som resan hit!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild