Minou sa att jag fick..

2014-02-28
Den senaste veckan har Minna börjat med något nytt för att få sin vilja igenom. Nästan varje gång vi säger att hon inte får göra något så säger hon att Minou har sagt att hon visst får! Hon berättar om att hon har gått till Minou själv när ingen av oss var med och då har Minou sagt att hon får göra det, eller bara att Minou någon gång har sagt att hon visst får göra (vad det nu är). Idag var det att hon ville måla handflatorna med nagellack, men jag sa att hon bara fick måla på naglarna. Minou hade förstås sagt att hon fick.. Här om dagen var det att hon inte ville ha på sig ytterkläder när vi skulle gå och mata fåglarna i hamnen men Minou hade sagt att hon får gå utan jacka trots att vi beräknade att vara ute rätt länge i kylan.. Haha!
 
 
Postat av: Johanna

Hihi, lite gulligt ändå :)

2014-02-28 @ 20:27:05
URL: http://bybohed.vimedbarn.se
Postat av: Emma

Hahaha, lilla tokfia alltså :D

2014-03-01 @ 07:24:03
URL: http://homosapienssapiens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild