Trångt i lägenheten

2014-02-27
Jag och Kim letar efter en 3a i området eftersom det börjar kännas så himla trångt i vår 2a. Det känns extra trångt sen Minna fick ett eget rum och vår säng tar upp hela vardagsrummet eftersom det nu inte finns någon naturlig plats att umgås på.. Jag var på en lägenhetsvisning i helgen och hittade en såå fin 3a bara 2 gator bort och den var helt perfekt! Vi tackade "ja" men en person före oss tackade uppenbarligen också "ja".. Vi ligger 2a men 1an har fått den. Nu går jag bara och hoppas på att 1an inte blir godkänd så att vi kan få den istället... Men vi lär väl få fortsätta leta. Snart hittar vi nog någon annan 3a dit vi kan flytta. Ni får hålla tummarna för oss!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild