Danmark, första intrycket

2014-05-03
Klockan 10.21 rullade tåget från centralen mot Danmark och Köpenhamn. Vi var framme 15.30 och tågresan gick över förväntan. 5 timmar på ett tåg är inte så lätt för en 3åring men Minna skötte sig enligt konstens alla regler. Hon höll sig lugn och glad och satt på sin stol i princip hela resan bortsett från en sväng till toaletten och en snabbis till matvagnen en gång.
I början verkade Minna lite åksjuk men det lugnade sig efter den första timmen. En dansk kvinna bredvid oss passade på att berömma Minna på danska för att hon skött sig så fint och inte stört någon men Minna fnissade bara, hon förstod nog inte vad kvinnan sa :) det gjorde visst inte Kim heller sa han sen!

Våra 3 timmar i Danmark har gått fort och vi har bara hunnit ta oss till hotellet och fram och tillbaka från den restaurang där vi åt middag. På vägen till både hotellet och där vi åt upplevde vi flera saker, tex att det är väldigt mycket cyklar här och ett jättefint område! Vi upplever också att det är alldeles för få övergångsställen, knappt några alls känns det som, och den gröna gubben blir röd innan man hinner över gatan. Danmark verkar dessutom vara ännu mer sexuellt öppnet än Sverige då vi redan gått förbi 2 strippklubbar med rejäla posters utanför på alla möjliga halvnakna kvinnor i utmanande poser och reklamen på bussen är nakna bröst med en text där det frågas ifall du inte skulle behöva ett par nya...! Vi är inte pryda direkt men vi blev lite förvånade över att det var det första vi möttes av här.

Imorgon ska vi i alla fall gå till tivoli som ligger väldigt nära och Minna är sjukt taggad på att få åka lite karuseller! Kanske hyr vi cyklar imorgon också om tiden räcker till, vi får se hur det känns imorgon! Innan vi gör något alls imorgon är det i alla fall frukostbuffé som väntar och jag hoppas den är rejäl. Frukostbuffé är nog den vardagslyx jag uppskattar mest när jag är ute och reser.

 
Postat av: Emma

Wow, imponerande med tågresan! Heja er och heja Minna!

2014-05-03 @ 23:22:46
URL: http://homosapienssapiens.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilken fin dotter du har.
Vackert hår och ögon hon har!

2014-05-28 @ 22:39:49
Postat av: Leena

oj din dotter ser ut som en söt docka..gud va gullig hon är..fina är ni båda..

2014-05-29 @ 15:29:27
URL: http://lusthus-i-parken.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Tina och jag är 23 år. Jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo, vår hund och vår dotter Minna. I den här bloggen får du följa med mig i vår vardag tillsammans och i mitt liv som Minnas mamma.

Kontakt: hejtina@hotmail.se
Minna föddes 2011-02-22 kl 07:59. Hon var 50cm lång och vägde 3590g. Hon är och har alltid varit väldigt högt älskad, redan från första stund.Om

Min profilbild